Radionica „Aditivi i aditivirana goriva“

Početkom naredne godine SNAGA organizuje radionicu „Aditivi i aditivirana goriva“ posvećenu korišćenju aditiva i aditiviranih goriva u vozilima svih vrsta. Na tržištu se nalazi veliki broj aditiviranih goriva koja se nude kupcima, ali šta to znači za vozilo, njegov motor, kupac najčešće saznaje od svog neposrednog prodavca goriva.

Cilj radionice je da prikaže presek robnih marki aditiviranih goriva u Srbiji i zemljama Regiona (brendovi, cene u odnosu na neaditivirana goriva i dr.). Za potrebe ove radionice urađene su i uporedne analize aditiviranih i neaditiviranih goriva robnih marki na tržištu Srbije.

SNAGA je pokušala da utvrdi uticaj aditiva na poboljšanje odgovarajućih karakteristika goriva značajnih za rad motoрa, te su urađene komparativne analize pojedinih karakteristika aditiviranih i neaditiviranih goriva.

Prisutni će imati priliku i da se upoznaju sa ispitivanjima koja se vrše na ispitnim motorima sa ciljem da se utvrdi efikasnost aditiva prema odgovarjućim procedurama u okviru savremeno opremljene laboratorije Centra za motore Mašinskog fakuteta Beograd.

Radionica će okupiti trgovce derivatima nafte na veliko i na malo, proizvođače aditiva, vlasnike transportnih preduzeća i predstavnike udruženja koja se bave transportom, predstavnike udruženja potrošača kao i sve one koji mogu da ostvare benefite pravilnim izborom aditiviranih goriva.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom skupu i svojim aktivnim učešćem saznate više o ovim temama, a u razgovoru iznesete svoja iskustva i mišljenje.

Ovo je ujedno i prilika da se sretnete sa svojim prodavcima goriva, proizvođačima aditiva i kolegama iz kompanija koje poseduju kamione, autobuse automobile i druga vozila i brinu o svom voznom parku.

U prilogu možete naći dokumentaciju vezanu za radionicu.

Prijavni list

Poziv za ucesnike

Program marketinga SNAGA

Radionica_Preliminarni programa